En keksinyt parempaakaan otsikkoa :'D Älkää tottuko ajatukseen, että uusia osia tulee joka päivä. Nyt lomalla on ollut aikaa tehdä tätä, mutta heti kun koulut alkaa, osien ilmestymistahti on n. yksi osa viikossa. Koeviikoilla ei välttämättä tule ollenkaan osia, mutta se riippuu siitä, minä päivinä kokeita on. Huomatkaa, että vessanpönttö näkyy aika monessa kuvassa! Ja vielä yksi asia. Etenen aika hitaasti näin alkuun, koska olisi tuntunut luonnottomalta, että heti ensimmäisessä osassa vaihtuu sukupolvi. Tämä osa on täynnä turhaa tavaraa juuri sen takia, että en halua että ekassa kuvassa on ensitapaaminen ja tokassa kuvassa olisi jo lapsi sylissä.

Milloin tajuan lopettaa nämä alkujaarittelut? No, osa 2 tulee tässä, nauttikaa tai olkaa nauttimatta!

 

screenshot1.jpg

Kello löi kuusi, ja Jasmiini heräsi. Hänellä oli hiukan huono olo eilisen juhlinnan jälkeen. No, oma vika!

screenshot2.jpg

Jasmiini halusi kovasti soittaa Pasille, mutta huhujen mukaan Pasi heräisi vasta seitsemältä eli silloin, kun tulee valoisaa. Jasmiini päätti kuluttaa aikaansa seisomalla peilin edessä.

screenshot3.jpg

Koska peiliin tuijottamiseen kyllästyy nopeasti, Jasmiini meni ulos keräämään tulikärpäsiä aamupalaksi. Onneksi hän ei ehtinyt purkittaa niitä, koska tulikärpäspurkkien tyhjentäminen on ärsyttävää puuhaa!

screenshot4.jpg

JES! Kello on vihdoin seitsemän! Siitä vain Pasille soittamaan. Kerron tähän väliin yhden asian, ettei se tule yllätyksenä. Pasi kysyi, saisiko hän ottaa ystävänsä mukaan! Hihhih! No totta kai saat! (Tarkkasilmäiset huomasivat, että raesade oli tuhonnut myös Jasmiinin kodin seinän!)

screenshot5-1.jpg

Pasia ja ystävää odotellessa haluaisin esitellä teille talon ainoan ikkunan verhot. Mahtaa olla ärsyttävää käydä asioilla, kun pönttö on ikkunan alla ulko-oven vieressä :D

screenshot6-1.jpg

Ystävä, jonka nimeä en valitettavasti muista, ei ollut komea. Ystävä taitaa muuten olla puutarhakerhon jäsen, jos en ihan väärin muista?

screenshot7-1.jpg

Jasmiini aloitti välittömästi Pasin piirittämisen. Antaisit Pasin käydä edes sisällä ensin! Hän on ilmeestä päätellen kertomassa tarinoita hevosista. Huomatkaa ystävän tuima ilme!

screenshot8-1.jpg

Heti kun ystävä häippäsi (älkää kysykö millä keinolla sain hänet hävitettyä), alkoi armoton flirttailu. Jasmiinin kurkkua taitaa kuivata ilmeestä päätellen. Mutta ilmeeseen löytyy kyllä ihan muu selitys...

screenshot9-1.jpg

...nimittäin laskumies (eli postimies :D) Benjamin Lohela! Onpa hänellä komea rusketus! (Hähää, olen ilkeä! Eihän tuo herra mikään Benjamin ole, vaan hän on Benjaminin suora kopio, Reko Kolula.) 

screenshot10-1.jpg

Ensimmäisen laskun kunniaksi pitää tietysti jättää seurustelu hetkeksi kesken. Laskun summa oli 72 simoa.

screenshot11-1.jpg

Pasin hurmaaminen oli jo niin pitkällä, että Jasmiini oli ehdottanut pientä tanssituokiota. Simsin himopelaajat varmaan äkkäsivät, että Jasmiinin huitominen on merkki siitä, että heillä on tilanpuutetta. Ja kyllä, koko kuvassa näkyvä alue on Jasmiinin tonttia. Eihän siinä ole tilaa edes aivastaa!

screenshot12-1.jpg

Vaikka kummallakaan simillä ei ole kunnon tunteita toista kohtaan, eivätkä he ole edes hyviä ystäviä keskenään, vessassa asioiminen toisen valvovan silmän alla on täysin luonnollista. Voin myös kertoa, että puhelinlangan toisessa päässä on sammakko, eli sama tuttavuus, jonka tapasitte ensimmäisessä osassa. Mistä se löysi Jasmiinin numeron?!

screenshot13-1.jpg

No niin, johan alkaa tapahtua.

screenshot14-1.jpg

Pasi on varsin pinnallinen sim. Mutta sellaisiahan ne komeimmat sattuu yleensä olemaan!

screenshot15-1.jpg

Mikä Pasia vaivaa? He ovat tunteneet vasta vuorokauden, ja heti ollaan mätkimässä toista! No, kunhan lapsia ei sitten lyödä tyynyillä!

screenshot16-1.jpg

Kuvassa Jasmiini joko puhdistaa Pasin paitaa tai muuten vain kolauttaa päänsä Pasin-Sasin olkapäähän.

screenshot17-1.jpg

Ohhoh! Kohta pitää ostaa isompi sänky! No ei vaiskaan, vastahan he tapasivat. Mutta toisaalta, saisin tarinan nopeammin loppuun, jos he päättäisivät edetä sukkelammin... Pasi-raukka on kauhusta kankeana!

screenshot18-1.jpg

Syyspäivät tuppaavat olemaan kuumia, joten Pasi alkoi haisemaan. Harmi, sillä Jasmiini inhosi löyhkää!

screenshot19-1.jpg

Tämä kuva ei anna oikeutta kyseiselle simille, mutta hän on myös varteenotettava vaihtoehto tulevien perijöiden vaimoksi. Olen kyllä spotannut niin monta kaunista/komeaa simiä, että vaimojen ja sulhasten etsimiseen ei tarvitse kuluttaa paljoa aikaa!

screenshot20-1.jpg

Jasmiini meinasi kuolla häkämyrkytykseen palaneen ruuan takia, mutta oli niin nälkäinen, että ei moisesta paljoa piitannut. Huomatkaa taustalla oleva vessanpönttö.

screenshot21-1.jpg

Tässä on siis halauksen loppuosa. Mutta ei minkä tahansa halauksen, vaan haluaisitkomuuttaayhteenkanssanijajakaatämänmatalanmajan-halauksen. Voi kuinka suloinen pari he ovat! Harmi vaan, että Pasi toi vaivaiset 1 000 simoa mukanaan.

screenshot22-1.jpg

Nyt oli Pasin vuoro syödä yksin. Hän on kokkaustaitoinen, joten ruoka on aivan suussasulavaa.

screenshot23-1.jpg

Pasi halusi kovasti päästä huippukuntoon, joten hän suuntasi ulos ja kaivoi hyppynarun esille. Pasi hyppi narulla kokonaisen simyön!

screenshot24-1.jpg

Kuvalla ei ole minkäänlaista ideaa, mutta minun piti laittaa se silti :D Ehkä sen takia, kun siinä on vihreä pytty.

screenshot25-1.jpg

Aww... (huomatkaa vessanpytyn kansi!)

screenshot26-1.jpg

Kappas, Pasilla on töitä! Hän on kunnanvaltuuston puheenjohtaja (?) ja palkka on huimat 840 simoleonia!

screenshot27-1.jpg

Jos seuraava perijä on mies, tässä on hänen vaimonsa! En muista naikkosen nimeä, mutta Jasmiini vaihtoi puhelinnumerot hänen kanssaan. Kävi myös sillä tavalla, että kun kuvassa oleva nainen jutteli Jasmiinin kanssa, nainen sanoi että hänellä on tuttuja esiintymisalalla, ja hän voisi vaikuttaa Jasmiinin palkkaan! Eli ylennys, here we come!

screenshot28-1.jpg

Aivan oikein! Vasta päivän seurustelun jälkeen Jasmiini kosi Pasia. Herätin Pasin unilta tämän takia, joten teidän ei tarvitse ihmetellä hänen vaatetustaan. Mitähän tässä mahtaa käydä? Jännittää kamalasti!

screenshot29-1.jpg

Jee! Hääpäivää ei ole päätetty, mutta mitä väliä, sukuahan tässä ollaan jatkamassa!

 

Loppuun vielä pieni infopaketti:

-jos saan näiden köyhien taloa laajennettua ja tilaa parisängylle, seuraavassa osassa tulee varmasti olemaan sinappikoneita!
-kuvia oli 29, joista 12:ssa näkyi vihreä vessanpönttö!
-minua nukuttaa ihan hirveästi!

Kiitos lukijoille, laittakaa ihmeessä kommenttia niin tiedän kannattaako jatkaa!