Tähän alkuun haluan sanoa sen verran, että en voi taata että osia tulee joka viikko. Gimpin käyttö on vähän hankalaa näin alkuun ja kuvien muokkaaminen on vähän hidasta, ja en jaksaisi montaa tuntia niitä muoksia. Yritän (huom, yritän!) jatkaa legacyn loppuun asti, mutta en voi luvata sitäkään :D Kirjoitusvirheitä saattaa tulla, mutta eihän se kokonaisuuteen vaikuta, ainakaan paljoa. Kuvia en sitten jaksa ottaa ihan törkeän montaa, koska en jaksa muokkailla niitä. En laske pisteitä, älkää myöskään vetäkö vihreitä palleroita nenään jos rikon legacyn sääntöjä :D Etenen myös epäloogisessa järjestyksessä, eli hypin asioista toiseen :D

Sitten itse osaan.

 

screenshot41.jpg

Terve kaikille! Tässä näette legacy Tyrskylän aloittajaneitokaisen Jasmiini (ihme kun ei Pasmati :'D) Tyrskylän! Hän on perhetavoitteinen nainen, joka pitää mustahiuksisista ja karismaattisista miehistä, mutta hän ei voi sietää löyhkää (kukapa voisi?) Jasmiini todella haluaisi, että kolme hänen lapsistaan valmistuu yliopistosta.

screenshot5.jpg

Tässä näette Jasmiinin luksuslukaalin (jos sitä voi lukaaliksi kutsua!) Tontti maksoi 15 200 simoleonia, joten käteen jäi 4 800 simoa. Sillähän ei tunnetusti saa paljoa mitään, mutta eihän se maailmaa kaada! Yritetään pysyä positiivisina!

screenshot6.jpg

Tässä näkyy talon sisältö. Tilaa on yhtä paljon kuin silleillä suolassa, mutta tärkeintä on kodikkuus! Mitä pienempi, sen kodikkaampi, jos näin voi sanoa.

screenshot7.jpg

Kuvassa näkyy lehtipoika. Häneen pitääkin tutustua tulevia sukupolvia ajatellen.

screenshot8.jpg

Koska Jasmiinilla ei ollut mitään tekemistä, hän päätti lähteä heti aamusta bailaamaan. Eihän se viisasta ole, mutta se on jokaisen oma asia.

screenshot9.jpg

Pihalla tapahtuu samaan aikaan kun päähenkilömme puhuu elintärkeää puhelua taksifirman kanssa. Rod Humble on tunnetusti kova jätkä, koska hän tuo kaikille upouuden uunituoreen tietokoneen! Vieläpä kauniissa vaaleanpunaisessa paketissa!

screenshot10.jpg

Kun taksi on matkalla, on käytettävä aika hyödyksi: Jasmiini etsii töitä, ja mieluinen ala löytyi, nimittäin esiintyminen! Ammattinimikkeenä on stand up -koomikko. Eihän koomikko paljoa tienaa, mutta parempi se on kuin ei mitään.

screenshot11.jpg

Jaahas, taksi saapui. Ehdin jo toivoa, että se jättäisi tulematta. Suuntana on siis Yökerho Arkku.

screenshot12.jpg

Onpa kumma, heti kun pääsee sisälle, löytyy siedettävän näköinen ukkeli! Herran nimi on Anselmi Pahkala. Hiuksille täytyy kyllä tehdä jotain jos hän sukuun meinaa!

screenshot14.jpg

Baarimikko (hei, Jasmiini on kooMIKKO ja hän on baariMIKKO! Tässähän ollaan mikkoja kohta kaikki!) ei täytä ulkonäkövaatimuksia. Sammakoita ei haluta Tyrskylöiden arvokkaaseen sukuun.

screenshot15.jpg

Eikä muuten haluta myöskään virtahepoja. Kamalan iso suu! Isompi kuin musta aukko! Raskaana oleva rouva Komssi ei myöskään ole kovin vakuuttunut.

screenshot16.jpg

Siinä on tuleville polville taas yksi ehdokas! Yökerho Arkku on oikea aarrearkku!

screenshot17.jpg

Jasmiini juoksi tietysti ensimmäisenä baaritiskille. Onneksi tarjolla on vain alkoholittomia juomia. Sammakon näkökentän luulisi olevan niin laaja, että hän huomaa kun joku odottaa tarjoilua.

screenshot19.jpg

Siitä pieni rohkaisuryyppy ennen Anselmin piirittämistä! Ilmeestä päätellen pikku-riisimme ei taida olla ihan selvänä.

screenshot22.jpg

Seuraan liittyy myös rouva Kurjenkaula. Hän ei ainakaan ole selvänä.

screenshot18.jpg

Oho! Mistä näitä hohdokkaita simejä oikein tulee? Siinäkin on jälkipolville oikea valioyksilö.

screenshot20.jpg

Pitäisiköhän kohta mennä nukkumaan, taidan nähdä unta! YHDESSÄ paikassa YHTÄ AIKAA NELJÄ komeaa/kaunista simiä! Käykö kateeksi?! Tämän herran nimi on Pasi Leivo.

screenshot21.jpg

Anselmiin emme voikaan koskea, sillä hän on ruokailemassa (tai juomassa, hän kyllä odottaa ruokaa.) No, odottaessa voi vaikka käydä...

screenshot23.jpg

...magnetohytkyttimessä! Valitettavasti metallitanko lävisti Jasmiinin posken...

screenshot24.jpg

Taisi tulla huono olo muutenkin, sillä Jasmiini päätti oksentaa. Hän kyllä oksentaa vettä, en tiedä miksi. Ehkä mehupaukun mehuosa ehti jo imeytyä, mutta vesi jäi vatsalaukun pohjalle sinne sappinesteen sekaan.

screenshot25.jpg

Odotus kannatti. Vihdoin Jasmiini pääsi juttelemaan Anselmille, mutta kävikin ilmi, että Anselmi on rikollisuuden kannalla. Eihän sellaista tyyppiä kannata ottaa sukuun! (tai jälkipolvet kyllä ottaa...)

screenshot26.jpg

Koska Anselmi ei ollut Jasmiinille se oikea, juttukaveriksi valittiin Pasi. Taustalla oleva rouva Janatuinen haluaisi kovasti päästä kieppumaan, mutta kumaran selkänsä vuoksi hän on laitteeseen liian lyhyt.

screenshot27.jpg

Juttua jatkettiin lattialla. Eihän sitä koko aikaa tarvitsekaan seistä! Hengailua kesti niin kauan, että Jasmiinista ja Pasista tuli kavereita. Ehkä se oikea onkin jo löytynyt...

screenshot29.jpg

Juhliminen riittää tältä kerralta, joten on aika painua kotiin. Oli myös alkanut sataa. Raesade oli niin kova, että yökerhon julkisivu sortui! (lue: pyydän anteeksi sitä että 99%:ssa kuvista seinät on alhaalla :D muuten en saisi otettua maan kamaralta kuvia...)

screenshot30.jpg

Koska Anselmi on syöppö, hän päätyi taas syömään. Onkohan hänellä kaikki kotona, sillä kuka nyt yökerhossa muroja söisi?!

screenshot31.jpg

Tähän väliin laitan kevennykseksi vetyperoksidi-mummon. Onneksi hän ei ole sukua.

screenshot32.jpg

Oikeassa elämässä töihin mennään ennen juhlimista. Mutta koska tämä on Tyrskylöiden legacy, töihin mennään välittömästi yökerhoreissun jälkeen.

screenshot33.jpg

Joku ärsyttävä haaska jota Jasmiini ei ole koskaan tavannut tuli potkaisemaan roskiksen nurin. Hävytöntä! Ehkä Jasmiini osti häneltä tontin nenän edestä...

screenshot34.jpg

Rankan päivän jälkeen on mukava mennä peiton alle nukkumaan. Ylennystä ei muuten tullut, johtunee siitä kun vastasin väärin urakysymykseen. Jasmiinilta lähti olematon luovuuspiste pois, kun kukaan ei tykännyt hänen maissintähkä-moottoripyörävitsistä (väitättekö että maissintähkän ja moottoripyörän liittäminen samaan vitsiin ei ole luovaa?)

 

Tähän päättyi ensimmäinen osa Lc Tyrskylää! Toivottavasti edes joku luki tämän! En tiedä onko täällä mitään kommenttiboksia, mutta jos ei ole niin kommentoikaa Radolaan mihin olen laittanut linkin :D (siis Radolassa on linkki tänne, googlettakaa Radola jos haluatte mennä sinne :D)